Search
Close this search box.

Laća o Ceci: Dug mi je vratila, ali ne treba da snima, njeno vreme je prošlo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre izvesnog vremena, Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, tekstopisac koji stoji iza hitova „Rane“ i „Savršen par“, tužio je Cecu zbog neisplaćenih dugova.

Kako sada kaže, Ceca je sravnala svoj dug, te da mu je isplatila novac koji je Laća rekao da duguje njemu i njegovoj porodici.

„Što se tiče Cece, ona je sravnala taj dug, zahvaljujući Damiru Handanoviću koji je dosta pomogao mojoj porodici. Ja sam se jednog jutra probudio, potpisao ugovor, i nisam imao snage da se dalje tužim sa njom. Mislim da joj je najteže bilo da da pare na kraju, čekao sam je neko vreme, bitno je da je ugovor odmah dala. Želim joj sve najbolje i puno letovanja na Kipru“, rekao je Laća za Novu.rs.

Na pitanje da li bi joj pisao pesme za novi album – odgovara potvrdno, ali navodi da je „njeno vreme prošlo“.

„Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpevala. Prosto treba da ne snima ništa i da kao jedan Đole Balašević napuni po tri četiri Sava Centra i da se ne bruka,“ rekao je on i zaključio:

„Neka peva stare legendarne stvari, a ne da snima nove, jer bi to meni bila bruka“.

POSLEDNJE VESTI