in

Milan Seki: Ne možeš da podrigneš pa da budeš nobles!

Nastavak ili primirje?
Nastavak ili primirje?

Prošlog vikenda započeo je medijski rat između Milana Stankovića i Seke Aleksić, a sve je počelo kada je pevač izjavio da ne želi da bude debeo kao ona, dok je ona njemu odgovorila da će našamarati.

No, Milan sada kaže da želi da smiri strasti ali da, kada bi hteo, mogao bi da nastavi rat, jer materijala ima. “Popravila je izjave, vidi se da joj je bila potrebna pomoć oko toga. Nažalost, perfidno upakovana sujeta je i dalje tu. Ne možete da podrignete pa da glumite nobles, kao ni da se isprosipate najgrdnije na Tviteru, pa da kasnije glumite ostvarenu osobu. Upravo zbog toga nisam želeo da vređam i retvitujem slike starih naslovnih strana koje su po Tviteru masovno šerovane. Neke ispovesti bivših momaka, „redaljke“, ružni prizori ispod šatora, donji veš i slično. A imao sam povoda. Mislio sam da će da oladi. Bilo mi je neprijatno i suvišno, jer ne želim da unizim ili postidim damu koja preti šamarima,” ispričao je Milan, koji kaže da njegovi fanovi zaslužuju izvinjenje jer je uvučen u estradni mulj.

“Izviniću se i njoj čim je sretnem, jer sumnjam da će drugačije stati, a nisam neko ko želi zlo i sramotu drugima. Pojedini su iskoristili moju nepažnju u bekstejdžu kraj švedskog stola. Nikada ne bih davao takve izjave. Dotična je u čitavoj priči bila kolateralna šteta. Ali eto, dobila je priliku da promoviše svoju pesmu, kojoj želim bar pola uspeha numere „Od mene se odvikavaj“. Ovim bih zatvorio krug pitanja na ovu odurnu temu .”

P.Ž./Tračara