Milan Stanković na Eurosongu: glasovi, utisci pobednika, njegovih konkurenata i kompozitora Bregovića…

I kao što već znate, Milan Stanković sa pesmom “Ovo je Balkan” je predstavnik Srbije na predstojećoj Pesmi Evrovizije. Pobedničku numeru komponovao je Goran Bregović, a tekst je napisala Marina Tucaković.

Vaše utiske smo čuli, a kakvi su Milanovi?

“Veoma sam uzbuđen, još ne znam šta me je snašlo, mislim da ću to shvatiti tek posle prespavane noći. Srbija je prepoznala energiju i veselu poruku koju nosi ova opesma i veoma mi je drago što me je tako veliki broj ljudi podržao” – rekao je za Blic Milan nekoliko minuta nakon proglašenja pobednika i dodao da mu je veliko zadovoljstvo što je imao priliku da upozna Eminu i Olivera.

Iako je Emina Jahović za Blic dala izjavu, kako piše današnje izdanje Pressa, lepotica iz Novog Pazara je za razliku od trećeplasiranog Olivera Katića, odmah po proglašenju pobednika napustila RTS-ov studio na Košutnjaku.

Evo šta je Emina izjavila odmah po proglašenju Milana za pobednika: “Nisam tužna ni razočarana. Svi smo mi bili neka vrsta instrumenta u rukama Gorana Bregovića, naš zadatak je bio da te pesme predstavimo što bolje, a na publici je bilo da odabere najbolju.”

Oliver Katić srdačno je čestitao svom kolegi iz Granda i evo šta je rekao o njegovoj pobedi: “Nisam nimalo tužan zbog toga što nisam ja pobedio, već naprotiv, izuzetno srećan zbog Milana jer zaista smatram da i po vokalnim sposobnostima i po svom imidžu može na najbolji mogući način da nas predstavlja na Evrosongu!”

Srpska publika je odlučila ko će biti pobednik SMS-ovima kojih je ukupno stiglo 129.105, Milan je dobio gotovo polovinu, 58.428 glasova. Znači ubedljiva pobeda!

Još jednom, čestitke pobedniku! :)

izvor: Blic.rs, Pressonline.rs, foto: Svet.rs, Dragan Kadić

Povezane vesti

Back to Top