Search
Close this search box.

Milan Stanković objasnio šta se krije iza simbola iz spota ‘Ego’

(foto: Instagram/milanstankovic)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/milanstankovic)

Novi spot Milana Stankovića je za samo 10 dana pregledan više od 4 miliona puta na YouTube-u, a u komentarima, kao što to obično biva kada je on u pitanju, povele su se razne polemike, a jedna od njih je i značenje brojnih simbola koji se pojavljuju u ovom video ostvarenju.

Milan je razrešio ovu dilemu gostujući u Pinkovom Jutarnjem programu, osvrnuvši se uopšte na značaj vizuelnog identiteta u današnjem predstavljanju muzike. „Voleo bih da se muzikom razumemo i bez ovog vizuelnog dela, kao što Sia nosi šiške preko face, pa opet znamo kada se radujemo, a kad tugujemo uz nju. Što se vizuelnog dela tiče, tu sam isto fanatik i sa svojim timom dosta na tome radim, da se to uvek nekako pomeri i osveži. Zato se tu nalaze simboli ega.“

Ipak, iako bi voleo da je sa publikom moguće komunicirati samo uz pomoć muzike, Stanković je i te kako aktivan na društvenim mrežama, a u skladu sa naslovom pesme Ego on se najčešće trudi da iskaže svoju egoističnu stranu, koja se njegovim brojnim fanovima dopada, dok je nemali broj onih kojima izaziva revolt u vidu negativnih komentara.

milan stankovic 2

milan stankovic 3 milan stankovic 4

POSLEDNJE VESTI