Search
Close this search box.

Milan Stanković: Rano je da budem otac

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milan Stanković u poslednje vreme prilično je glasan kada su u pitanju njegove životne odluke, a nakon poruke koju je imao za dame, sada je govorio i o roditeljstvu.

U jednom TV intervjuu, Stanković je izjavo da ne zna kada će postati otac, te da mu to u životu uopšte nije prioritet, iako ima 30 godina.

„Ja ne znam zašto toliko insistiraju na tim stvarima, ne znam kada će to da se desi. Ja sam razmišljao o tome, imati dete… U ovom stanju u kom sam sada, ne mislim da je pametno da se u takav životni zadatak uplićem. Tamo negde kad budem siguran da mogu da obezbedim budućnost još jednom životu, onda ću,“ rekao je Milan Stanković.

Podsetimo, i nedavno je otkrio da je rano za roditeljstvo. ”Postaću tata u 40. kada budem siguran da mogu da obezbedim život tom nekom novom biću onakav kakav bih ja želeo”, izjavio je Stanković, i otkrio da sigurno neće uskoro stati na ludi kamen.

„Ne mislim da je brak nešto bitan, pogotovo ne meni u ovom trenutku. Ta neka lepa veza i potomstvo, da”, kaže pevač, koji ima dosta želja u životu.

POSLEDNJE VESTI