Prati nas

Extra

Milan Stanković: Zavirivanje u novčanik i krevet ne dozvoljavam

Pevač kaže da je od malih nogu znao da će biti zvezda.

Iako deluje prepotentno, kaže da ima razloga za to Facebook/MilanStankovic

Milan Stanković privlači pažnju otkako se u takmičenju Zvezde Granda pojavio na sceni – njegov izgled bio je drugačiji od svega što smo do tada videli, zbog čega je uspeo da dođe do finala, a potom postane i jedna od najtraženijih pevačkih zvezda.

On otkriva da su životne okolnosti od njega napravile upravo ono što je želeo da bude.

“Ne bih da zvučim prepotentno, ali smatram sebe za zvezdu i mislim da sam se takav rodio, dakle nisam na tome radio. Bio sam zvezda i u vrtiću, tako se jednostavno namestilo da privlačim pažnju. Bio sam poseban, drugačiji, harizmatičan”, objašnjava pevač u intervjuu za magazin Story.

“Umorio sam se od dokazivanja i pravdanja bilo kome. Verujem u kvalitet onoga što radim i smatram da ne postoji neko ko ovom poslu pristupa na isti način kao ja, a istovremeno, dosta mi je i da budem žrtva predrasuda. U redu je biti javna ličnost, ali ne vidim zašto bih sebi priređivao takve stvari. Izgleda da je moja sudbina da budem ta žrtva i to sam bio veći deo svog života. Ne mogu da uporedim taj osećaj sa onim kada to niste jer za to drugo ne znam. Zavirivanje u novčanik i krevet ne dozvoljavam. Selidba u inostranstvo svakako sada nije u planu, a kada se odlučim na taj korak, biće to po završetku svega onoga što nameravam da uradim u ovom poslu. Odredište bi bila Australija”, otkriva pevač i dodaje da je i dalje singl.

“Nisam trenutno zaljubljen, samo sam umoran i to od posla, pa nekako valjda ne stižem. Od ljubavi pak nisam umoran i strpljivo je čekam. Svestan sam da ništa ne može da se uradi ili dogodi na silu, pa to važi i za ljubav. Inače sam veoma romantična osoba i verujem u sudbinu u tom smislu”, kaže Milan, koji ima zanimljiv stav o onoj pravoj.

“Ne postoji jedna prava osoba za vas u životu, ali prve ljubavi ipak jesu nekako najnaivnije i najupečatljivije”, priča Stanković

1 komentar

1 komentar

  1. KRSTINJA

    07. 04. 2018. at 17:15

    KOGA BRIGA KO TE JEBBE I KOLIKI TI JE NAPOJNICU OSTAVIO ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top