Prati nas

Extra

Milanu Stankoviću nude ljubav na sve strane, a evo zbog čega odbija te devojke

(foto: Instagram/milanstankovic)

(foto: Instagram/milanstankovic)

Još od veze sa Radom Manojlović, koja je budila veliko interesovanje domaćih medija budući da je protekla daleko od kamera, Milan Stanković se nije u javnosti pojavio sa novom izabranicom, te se postavlja pitanje zbog čega je neko kao on, kome svakodnevno stiže na hiljade poruka zaljubljenih devojaka, još uvek usamljen. 

“Priznajem da sam izuzetno komplikovan kada su veze u pitanju, a dosta sam i oprezan. Volim na neki komplikovan način i zato je najbolje da budem sam. Malo ko može da razume način na koji volim. Meni, zapravo, treba neka zrela žena, koja će shvatiti moje potrebe i neće me smarati zbog gluposti. Uvek sam oprezan i pazim da li je neka devojka sa mnom zbog popularnosti, zato svaku razdelim na sitne delove dok joj se ne smuči. A kada shvatim da moja popularnost nije razlog što je sa mnom, onda je podignem kao nežni cvet i mazim”, ispričao je Milan voditeljki Ivani Baltić, kako prenosi Kurir.

“Najbolja devojka za mene je kombinacija one koja ima majčinsku brigu i zaštitnicki stav, a sa druge strane je vatra u krevetu”, dodao je na kraju razgovora Stanković, time obrazloživši zbog čega odbija veze koje mu se nude na svakom koraku.

14 komentara

14 Comments

 1. Stiv

  29. 03. 2017. at 11:11

  Hrabri krojač
  Jednog dana, hrabri krojač je kupio tegu meda, i kada su mu se muve navadile na med, on uze prvo što mu pade pod ruku i ubije slučajno čak sedam jednim udarcem. Taj čin ga oduševi i on od radosti poče da uzvikuje: “sedam jednim udarcem”!

  Inspirisan, krene po svetu tražeći sreću.

  hrabri-krojac-1Ubrzo on srete džina, i misleći da krojač pod brojem sedam misli da je sredio sedam odraslih muškaraca jednim udarcem, izazva ga na megdan. Džin uze kamen i stisnu ga tako jako da iz njega izađe voda. Krojač to isto učini, samo umesto da je uzeo kamen, on ga tajno zameni za mekani sir iz svoje torbe. Kada je džin bacio kamen daleko da se jedva video u daljini, krojač pusti pticu iz ruke, izgledajući kao da je bacio kamen koji nije pao. Onda ga je džin zamolio da mu pomogne da ponesu drvo. Krojač mu mudro reče da uzme deblo, a on će nositi grane, što bi tako da je krojač držao grane, a džin je podigao i njega i drvo i premestio na drugo mesto.

  Džin ga je poveo kući, gde su i ostali džinovi živeli. Džin je pokušao da ubije krojača tako što će ga zgnječiti u toku noći, ali krojač se pre sna premestio iz kreveta u ćošak, videvši da je krevet ogroman za njega.

  Čuvši o njegovim podvizima, kralj zamoli krojača da sredi dva džina koja zadaju kraljevstvu problem, a zauzvrat će mu kralj dati ruku svoje kćeri. Krojač pristade i izvrši zadatak sa lakoćom, izazivajući i provocirajući džinove jednog na drugoga, bacajući im kamenje sa drveta dok su spavali.

  Posle toga kralj mu dade svoju kćer za ženu i oni živeše srećno do kraja života.

 2. Stiv

  29. 03. 2017. at 11:12

  a joooj, mislio sam da treba svi da pričamo/pišemo bajke. ups

 3. BOOM!

  29. 03. 2017. at 12:00

  Samu ce reci: ha ha ha

 4. Castles

  29. 03. 2017. at 12:12

  Jer je gej…??!!!

 5. Elsa

  29. 03. 2017. at 12:20

  Zasto je gej? Zato sto drzi do sebe i brine se o svom izgledu? Zato sto ima taj neki svoj fazon ponasanja i oblacenja koji nasim “muskarcinama” ne odgovara? Nisam fan uopce ali momak je na mjestu. Nije lako poznatim upravo jer ima mnogo cura koje samo zele biti vidjene s njim i ugrabit minut slave preko njega.

 6. Ina

  29. 03. 2017. at 12:35

  @Elsa – ne, nego zato sto se lozi na muskarce.

 7. kos

  29. 03. 2017. at 13:08

  priča se po gradu da je rada nosila nakurnjak da tako da kažem nategne milana svaki put kad imaju tako da kažem snošaj jadna rada devojka mlada

 8. qq

  29. 03. 2017. at 13:20

  Svi smo mi muskarci str8 dok ne kaze Zeljn Maljik da dodjemo u krevet onda smo svi gej i ne pitamo jeri musko ili dzensko

 9. nenad

  29. 03. 2017. at 14:49

  hahahah @qq genijalan komentar

 10. Blahblah

  29. 03. 2017. at 15:51

  Ovaj Milan se toliko blamira sa nekim svojim komentarima… Ali pokopa se covjek

 11. lala

  30. 03. 2017. at 11:37

  Mozete vi pricati sta hocete, ali meni jje milan vrh! I uvijek mi jje bio. Prije jeste malo bio isfeminiziran,, ali zbog toga ne zasluzujje ovakve etikete. Ljudi ne osudjujte, na koga god da se lozi lik jje car nevidjeni!!

 12. tijana laptop

  13. 04. 2017. at 23:17

  milanka odbija devojke jer nije lelija.milana ima svog decka i ona je str8,voli da ga prima

 13. kanarinac

  13. 04. 2017. at 23:18

  milanka od kada si postala muska????

 14. kosooki

  13. 04. 2017. at 23:20

  sta reci,a ne zaplakati

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top