Search
Close this search box.

Milanu Stankoviću nude ljubav na sve strane, a evo zbog čega odbija te devojke

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/milanstankovic)

Još od veze sa Radom Manojlović, koja je budila veliko interesovanje domaćih medija budući da je protekla daleko od kamera, Milan Stanković se nije u javnosti pojavio sa novom izabranicom, te se postavlja pitanje zbog čega je neko kao on, kome svakodnevno stiže na hiljade poruka zaljubljenih devojaka, još uvek usamljen. 

„Priznajem da sam izuzetno komplikovan kada su veze u pitanju, a dosta sam i oprezan. Volim na neki komplikovan način i zato je najbolje da budem sam. Malo ko može da razume način na koji volim. Meni, zapravo, treba neka zrela žena, koja će shvatiti moje potrebe i neće me smarati zbog gluposti. Uvek sam oprezan i pazim da li je neka devojka sa mnom zbog popularnosti, zato svaku razdelim na sitne delove dok joj se ne smuči. A kada shvatim da moja popularnost nije razlog što je sa mnom, onda je podignem kao nežni cvet i mazim“, ispričao je Milan voditeljki Ivani Baltić, kako prenosi Kurir.

„Najbolja devojka za mene je kombinacija one koja ima majčinsku brigu i zaštitnicki stav, a sa druge strane je vatra u krevetu“, dodao je na kraju razgovora Stanković, time obrazloživši zbog čega odbija veze koje mu se nude na svakom koraku.

POSLEDNJE VESTI