Prati nas

Vesti

Miley Cyrus u kampanji za podršku abortusima

Provokacijama nikada kraja!

Miley Cyrus se definitivno vratila na scenu u svom fazonu! Pop zvezda je nedavno objavila novi EP od šet pesama, dobila ulogu u Netflixovoj popularnoj seriji Black Mirror, a sada na kontraverzan način promoviše kontrolisanu trudnoću i abortus!

Baš kao što jedan od tekstova njene nove pesme kaže “Nemoj da se igraš sa mojom slobodom” , Miley ne preza da se baš za tu slobodu i izbori.

Kako je Tračara ranije pisala o kontraverznom zakonu donešenom u Alabami, po kojem su sve vrste abortusa trajno zabranjene, a protiv kojih su se mnoge javne ličnosti pobunile, Miley je otišla korak dalje u nameri da isprovocira predstavnike Republikanse partije koji se za takav zakon inicijalno zalažu.

Tako je pop zvezda u saradnji sa “plannedparnethood” inicijativom na svojim društvenim mrežama objavila niz fotografija koji su direktan “šamar” svima onima za koje je abortus okarakterisan kao “nedopustiv” i “skandalozan.”

Miley je prvo objavila sebe i roze torte na kojoj piše “abortus je briga o sebi” , a potom i niz drugih golišavih fotografija na kojima njena vitka figura dolazi do izažaja.

Pogledajte još fotografija ispod.

View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top