in

Milica Dabović: Čekam kad će bivši da me umlati


Fotografija iz promotivne kampanje Kurira protiv nasilja

Košarkašica Milica Dabović pre tri meseca je na svet donela sina Stefana, ali je odlučila da ga sama odgaja. Nije imala sreće u ljubavi sa Stefanovim ocem, navodnim Vukom, kao ni sa Simonom Šikićem.

Ona se posle dužeg vremena pojavila u javnosti i govorila za medije. U emisije Sanje Marinković odlučila je da otvori dušu i podeli nova potresna priznanja.

„Ja treba da čekam kad će on mene, zbog sve te ljubomore i toga, da me izmlati, a da on izlazi napolje i da ja posle nekoliko meseci čujem da je on mene varao , trošio moje pare“, rekla je Milica u Magazinu in, prisećajući se vremena kada je živela sa Simonom Šiklićem, prenosi Kurir.

Dabovićeva je zbog dečka nasilnika više puta bila u medijima, a do današnjeg dana nije poznato ko je pravi otac njenog deteta. Pojavile su se mnoge teorije da je oca izmislila, no ona je to uvek oštro demantovala.

“Taj Miličin Vuk uopšte nije Vuk, zapravo ne zove se tako, čovek se zove Ljuba i ozbiljan je prevarant. Mnogi ljudi po gradu ga traže jer ih je prevario za silne pare. Uopšte mi nije jasno na koju foru je smuvao Milicu i koju joj je priču prodao. Bavio se prodajom medicinske opreme i slot-aparata, znam da ga jedan dečko juri za 20.000 evra, dok ga drugi beogradski biznismen traži zbog mnogo ozbiljnije sume. Moguće da će i Milici navući probleme na vrat, a ona je u drugom stanju i to joj uopšte ne treba. I nije Vuk varao samo muškarce, on je i mnogim devojkama prodavao maglu, obećavajući im život u Beču, u kojem navodno živi,” priča izvor i deli sumnje:

“Bio je jedan buca pre nekoliko meseci, dolazio sa njom, ali se posle toga nije pojavljivao. Da vam kažemo nešto, mi smo čuli da se taj čovek uopšte i ne zove tako, već da je njegovo pravo ime Ljuba”, rekla je gospođa koja je otvorila vrata na spratu na kojem živi i Milica i time potvrdila ono što se i ranije pričalo.

“Posle Simona, koji je ovde faktički živeo, Milica se nekako povukla. Ako je i vidimo, vidimo je sa kučićima. Zimus je bio taj jedan čovek, momak, šta li je, ali nikako nismo mogli da mu vidimo lice jer stalno nosi kapljaču kao da od nečega beži,” rekao je svojevremeno komšija koji je šetao psa u Miličinom kvartu.