Prati nas

Bizarno

Milica Dabović izmislila oca deteta?! Vuk uopšte ne postoji!

Milica Dabović raskinula je sa ocem svog deteta, izvesnim Vukom, a to je rešila da istraži ekipa magazina Puls, koja se zaputila u njen komšiluk. Tu su ih dočekala šokantna saznanja.

“Taj Miličin Vuk uopšte nije Vuk, zapravo ne zove se tako, čovek se zove Ljuba i ozbiljan je prevarant. Mnogi ljudi po gradu ga traže jer ih je prevario za silne pare. Uopšte mi nije jasno na koju foru je smuvao Milicu i koju joj je priču prodao. Bavio se prodajom medicinske opreme i slot-aparata, znam da ga jedan dečko juri za 20.000 evra, dok ga drugi beogradski biznismen traži zbog mnogo ozbiljnije sume. Moguće da će i Milici navući probleme na vrat, a ona je u drugom stanju i to joj uopšte ne treba. I nije Vuk varao samo muškarce, on je i mnogim devojkama prodavao maglu, obećavajući im život u Beču, u kojem navodno živi,” priča izvor i deli sumnje:

“Zato ga je verovatno i zanimalo da li su mu uslikali lice jer se krije od svih, a plaši se da ga ne nađu kod Milice.”

U želji da dobiju Miličin komentar, novinari su je pozvali, ali ona nije odgovarala na pozive. Potom su je sreli na jednom javnom događaju, opet bez partnera, kada je opet odbila da daje izjave, uz napomenu da se povukla bar dok se ne porodi.

Njeni prijatelji kažu da tog Vuka nikada nisu upoznali, dok komšije tvrde da su ga pre nekoliko meseci češće viđale nego sada.

“Bio je jedan buca pre nekoliko meseci, dolazio sa njom, ali se posle toga nije pojavljivao. Da vam kažemo nešto, mi smo čuli da se taj čovek uopšte i ne zove tako, već da je njegovo pravo ime Ljuba”, rekla je gospođa koja je otvorila vrata na spratu na kojem živi i Milica i time potvrdila ono što seni ranije pričalo.

“Posle Simona, koji je ovde faktički živeo, Milica se nekako povukla. Ako je i vidimo, vidimo je sa kučićima. Zimus je bio taj jedan čovek, momak, šta li je, ali nikako nismo mogli da mu vidimo lice jer stalno nosi kapljaču kao da od nečega beži,” rekao je komšija koji je šetao psa u Miličinom kvartu.

Milica je u intervjuu za jedan magazin ispričala da je Vuka upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić. Zatim je pokušala da objasni kada su počeli da se zabavljaju. U svakom slučaju, ona sa Vukom, iliti Ljubom, čeka sina Stefana, a u kom će smeru dalje ići ova saga, ostaje da vidimo.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top