Search
Close this search box.

Milica Jokić o vezi sa sinom Ivice Dačića: Snajka srpskog političara otkrila da voli da peva sa ministrom

Sin političara i predsednika Narodne skupštine Srbije Ivice Dačića, Luka osvojio je srce mlade pevačice Milice Jokić koja je u emisiji „Grand magazin“ otvoreno govorila o njihovoj vezi.
Svoju ljubav su bezuspešno skrivali od očiju javnosti, a pevačica je sada priznala koliko je zaljubljena, ali i šta misli o potencijalnom svekru. „Naravno da se neke stvari ne mogu sakriti. Nas dvoje smo odlučili da to prosto kažemo. Nema tu šta više da se krije. Zajedno smo već četiri meseca“, započela je. Kako Luku poznaje već godinama Milica je bila iskrena i priznala da nije očekivala da će se zaljubiti u njega. Mnogima je bilo čudno kada su uplovili u vezu, a svoju zaljubljenost više ne kriju. „Niko iz našeg okruženja nije znao da smo zajedno. Svu su videli da se tu već nešto dešava“, otkrila je pevačica uz veliki osmeh na licu.

Pogledajte fotografije Milice Jokić

Za Ivicu Dačića oduvek ima samo reči hvale, sa da je u emisiji otkrila i da privatno često zapeva sa njim. „Sa sadašnjim svekrom volim da pevam, ne bh se libila da zapevam s njim na nekoj proslavi, što da ne“, zaključila je.  

POSLEDNJE VESTI