Prati nas

Extra

Milica Pavlović i Aca Lukas: Romansa na pomolu?

Milica Pavlović i Aca Lukas otkrili su da među njima postoji neverovatna hemija, koja bi mogla da preraste u ljubav.

Zvezda Granda i jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima dali su veoma zanimljiv odgovor na pitanje “da li bi u budućnosti mogli da budu više od prijatelja”:

“Aca važi za velikog zavodnika i muškarca koji je san mnogih žena u našem regionu, baš zbog toga što je tako specifičan, hrabar i iz njega izbija jedna posebna energija i harizma. Znam da ga mnoge devojke iz mog okruženja gledaju kao opasnog frajera, ali ja ga od samog starta doživljavam na drugačiji način. Uvek sam se divila njegovoj snazi jer iz svih poraza izlazi jači, ali i hrabrosti da uvek bude ono što jeste. Zato na ovo pitanje nemam jasan odgovor,” rekla je Milica za magazin Story.

I sam Lukas je priznao da njihovo prijateljstvo lako može da preraste u vezu.

“Mislim da tačan odgovor na pitanje da li bismo mogli da budemo više od prijatelja niko ne može dati. Nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć i u kom smeru će se odnos dvoje ljudi razvijati. Nekada sretnete osobu i već pri prvom susretu dese se varnice, a nekada je neko godinama pored vas i posmatrate ga kao prijatelja, a onda se nešto dogodi i ljubav se rodi.”

2 komentara

2 Comments

 1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

  08. 06. 2018. at 16:13

  ACA LUKAS ZAVODNIK????
  NEBI GA METLOM TAKLA ???

 2. Miks

  09. 06. 2018. at 19:14

  Ova nije u libelu cemu li se nada pa ja ga ko pevaca postujem ali covek je dileja koji zivot sa njim.ona moze da uhvati princa a ne Acka sklopociju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top