Miljana Kulić: Pretila sam pevačima da ću im prosuti creva po ulici!

Miljana je bila opsednuta pevačima (foto: Facebook)
Miljana je bila opsednuta pevačima (foto: Facebook)

Učesnica rijaliti šoua Maldivi, Miljana Kulić i dalje intrigira javnost svojim ponašanjem, ali i detaljima iz svog privatnog života, tačnije o proganju Zvezda Granda zbog kojih je bila i na psihijatrijskom lečenju.

Miljana je se nakon kratkog izlaska iz rijalitija, ponovo vratila u Maldive, a dok je boravila izvan TV hotela dala je izjavu i za domaće medije, kojima je otkrila još neke detalje o slučaju proganjanja.

“Uhodila sam pevače i pretila sam im, ali samo u šali. Jednom sam im poslala poruku da će im se creva vući po gradu. Jurila sam Darka Lazića, Dušana Svilara i Mišela Gvozdenovića. Onda su me prijavili policiji i ja sam završila na sudu”, rekla je Miljana za Alo!

Miljanina slaba tačka je definitivno pevač Mišel Gvozdenović, te ga je i ovaj put pominjala, i otkrila kako ju je Zvezda Granda zvala i proganjala, baš kao i ona njega ranije.

Tvrdi da ju je Mišel Gvozdenović udario (foto: Facebook)

“Tačno je kada kažu da, kad prestaneš da juriš nekoga, on se okrene ka tebi. Tako me Mišel sada zove i pušta mi pesmu Ginem od Magazina. Zove me sa skrivenog broja i naziva me ružnim imenima. Kaže mi, K*rvo, gde si? Ja sam kod kuće, tebe nema. Pa onda nagovori svoje drugove da me zovu. Nisam ga prijavila policiji jer sam i ja isto to njemu radila. Volela bih da Mišel uđe u rijatiti i tada biste videli ko je on, a ko sam ja”, otkrila je Miljana, a takođe je i rekla kako ju je mladi pevač udario pesnicom kada je došla ispred njegove kuće.

“On je jako nasilan. Ja sam se prošle godine zaposlila u Čačku u jednoj kafani kako bih mu bila blizu. Znate, jedino u kafani daju dnevnice istog dana, dok na drugim mestima daju mesečno platu. Ja sam sav taj novac trošila na taksi kako bih se vozila oko njegove kuće. Kada dođem ispred kapije, ja mu pošaljem poruku da se vidimo. Jednom je izašao, zgrabio me iz taksija i udario me pesnicom u nos. Počela je krv da mi teče. Kada sam pošla da pozovem policiju, on je to već uradio. Kada je policija došla, rekao je da sam psihopata i da me nije on udario. Mene su stavili u auto i odveli me u stanicu u Čačku, gde sam provela jednu noć. Nikako nisam mogla da dokažem da me je on udario. Ali nije samo on nasilan, takvi su i njegovi roditelji. Pre dve godine su oni izleteli iz kuće i počeli da gađaju i šutiraju taksi. Moju mamu su nazivali ružnim imenima”, rekla je skandalozna rijaliti zvezda.
Sa druge strane, Mišel Gvozdenović poriče da je udario Nišlijku.
“Kakve su to gluposti. To znači da je svaki pevač kome je dosađivala udarao pesnicama. Sve što ona priča nije istina jer je nenormalna. Progonila je i mene i moju porodicu. Ne pričam samo ja ove stvari, sa mnogim mojim kolegama možete da proverite kakva je ona. Nije imala obzira prema našim životima, privatnosti, porodicama. Uznemiravala je i na fiksni telefon kada joj se nismo javljali na mobilni”, rekao je mladi pevač za Alo!

Povezane vesti

Back to Top