in

Miloš Biković i Anastasija prve komšije, pazarili luksuzne stanove u centru Beograda

Kako pišu domaći mediji, jedan od prvih komšija Anastasiji Ražnatović i njenom dečku Đorđu Kuljiću u novoizgrađenoj zgradi u jednom stambenom kompleksu na Dorćolu je i jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Miloš Biković.

Komšije su potvrdile da su u nekoliko navrata srele ćerku Cece Ražnatović, ali ne i njenog izabranika, koji očigledno i dalje više vremena provodi u Novom Sadu.

„Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe,“ ljubazno je otkrila komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.

Skoro identična priča usledila je i od mladog bračnog para koji takođe živi u Anastasijinoj novoj zgradi.

Oni su ispričali da je njihova zgrada zapala za oko mnogim poznatim ličnostima. Jedan od njih je i glumac Miloš Biković.

Kako se navodi, Anastasija i Đorđe su, za razliku od Miloša Bikovića, kupili dva stana od po 100 kvadrata koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Prema tvrdnjama pomenutog lista, dupleks ima pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu.

Za razliku od njih, glumac može da se pohvali stanom od preko 100 kvadrata, dok mu prostrana terasa ima čak 60. Inače, stambeni kompleks koji su izabrali jedan je od najurbanijih građevina Beograda sa najlepšim pogledom na Dunav. Cena kvadratnog metra je, kako se navodi, od 2.750 do čak 3.740 evra.