Mischa Barton se oglasila nakon skandala sa kućnim videom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica sa svojom advokaticom na konferenciji za štampu (foto: Twitter)

Glumica Mischa Barton održala je juče konferenciju za štampu na kojoj je otkrila kako se zaista oseća nakon što je objavljena vest da neko pokušava da proda njen kućni video distributerima industrije filmova za odrasle.

Zvezda Okruga Oranž je sa svojom advokaticom Lisom Bloom javnost obavestila da je uspela da izjedstvuje privremenu zabranu prikazivanja i prodaje bilo kakvih fotografija i snimaka sa svojim likom, ali nije objavila imena onih na koje se zabrana. Sajt TMZ, međutim, otkriva da su u pitanju dvojica bivših momaka Bartonove: Jon Zacharias i Adam Shaw.

Kako se navodi u sudskim dokumentima, Mischa je izjavila da je ‘sigurna kako je Jon snimio video na kome vodimo ljubav, fotografije na kojima sam naga i druge snimke i fotografije mene bez odeće’ i to bez njenog pristanka, a u vreme dok su se zabavljali.

Nakon raskida sa Jonom, glumica se otpočela vezu sa Adamom, ali i sa njm imala mnogo problema, te je navela da je falsifikovao njen potpis na čekovima. U sudskoj izjavi stoji da je jedan od ove dvojice muškaraca kriv za pokušaj prodaje njenog privatnog snimka, te je protiv obojice zatražila zabranu prilaska i zabranu prodaje bilo kakvih materijala sa njenim likom.

 

POSLEDNJE VESTI