Novi problemi za Mischu Barton: Pojavio se kućni video glumice

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pojavio se glumičin privatni snimak (foto: Wenn)

Mischa Barton poslednjih meseci imala je mnogo problema, a juče je odjeknula šokantna vest da se pojavio kućni video posrnule glumice i da se producenti filmova za odrasle utrkuju oko njega.

Posrednik u industriji filmova za odrasle zadužen za distribuciju Kevin Blatt otkrio je da ga je kontaktirao anonimni izvor, nudeći sporni nimak zvezde Okruga oranž onoj produkcijskoj kući koja ponudi najveću svotu, ali zahteva najmanje pola miliona dolara.

„Znam da su  snimak pogledali predstavnici tri velika sajta za odrasle i da ozbiljno razmatraju svoju ponudu“, izjavo je Blatt. On je dodao i da je uveren da je ženska osoba na snimku 31-godišnja Mischa, i da obučena samo u duks, vodi ljubav sa nepoznatim crnokosim muškarcem.

Mischa će se boriti da sporni snimak ne dospe u javnost (foto: Wenn)

Nakon vesti o postojanju privatnog snimka Bartonove, oglasila se i advokatica glumice Lisa Bloom pisanom izjavom za javnost, u kojoj stoji: „Veoma sam ponosna što zastupam glumicu Mischu Barton, koja se hrabro bori za svoja prava. U javnosti se pojavila informacija da se industrija za odrasle otima oko snimka moje klijentkinje. Gospođica Barton nije pristala na objavljivanje takvih snimaka. Ona veruje da je snimljena protiv svoje volje od strane muškarca sa kojim se viđala u to vreme. Postoji naziv za ovaj odvratni čin: po**grafija iz osvete. To je oblik seksualnog napada, a takođe i zločin i nosi krivičnu odgovornost u Kaliforniji. Tako da ona to neće trpeti“, stoji u saopšenju glumičine pravne savetnice.

Nadamo se da ovaj gnusni čin bivšeg dečka neće proći nekažnjeno i da će Mischa uspeti da zabrani distribuciju snimka za koji nije dala svoj pristanak.

POSLEDNJE VESTI