Search
Close this search box.

Mischa Barton puštena iz bolnice i poručila: Sipali su mi drogu u piće

A photo posted by Stock News USA (@stocknewsusa) on

Mnogi fanovi Mische Barton ostali su zatečeni, ali i uplašeni kada je u četvrtak glumica primljena na psihijatriju zbog neuračunljivog ponašanja, nakon što ju je najpre policija zatekla u dvorištu njene kuće u Zapadnom Holivudu u lošem stanju.

Mischa, poznata po ulozi Marisse Cooper u seriji Okrug Oranž, uputila je uznemirujući poziv policiji, te pričala nepovezano, nakon čega je odvedena na odeljenje za mentalne bolesti. Međutim, prema najnovijim informacijama, glumica je puštena iz bolnice, a povodom ove situacije koja je sve potresla, obratila se svojim fanovima. Ona je u saopštenju za magazin People objasnila da je bila žrtva nepoznatih osoba koji su je drogirali, tačnije, koji su joj u piće sipali drogu GHB. Ova vrsta poznata je kao ‘droga za silovanje’ i spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Incident se togodio prilikom proslave njenog rođendana u sredu uveče. Mischa je u saopštenju navela: „25. uveče izašla sam sa prijateljima da proslavim moj rođendan. Dok sam ispijala piće, shvatila sam da nešto nije u redu sa mnom jer sam postala nestabilna, a to stanje je nastavilo da se još više pojačava u narednih nekoliko sati. Dobrovoljno sam zatražila profesionalnu pomoć, a u bolnici su mi rekli da mi je data droga GHB. Nakon što sam tamo provela noć, sada sam kod kuće i osećam se dobro“. 
  A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on
Glumica se još zahvalila osoblju bolnice Cedars-Sinai na adekvatnoj nezi i profesionalnosti. Takođe je poručila da je to lekcija i za mnoge mlade devojke koje izlaze, te da budu oprezne kako im se ne bi dešavale slične stvari.

POSLEDNJE VESTI