Prati nas

Dodela nagrada

Moda na dodeli BAFTA nagrada 2018

Zvezde su nosile crno, kako bi skrenule pažnju na seksualno zlostavljanje u filmskoj industriji.

Britanski ekvivalent Oskarima, BAFTA nagrade, održana je 18. februara u dvorani Royal Albert u Londonu. Zvezde poput Angeline Jolie, Salme Hayek, Octavi Spencer Kate Middleton prošetale su crvenim tepihom.

Kao što je to bio slučaj na dodeli Zlatnih globusa, i ovoga puta zvezde su nosile crne toalete, ne bi li podržale pokret Time’s Up, koji se bori protiv seksualnog zlostavljanja u Holivudu i promoviše jednakost među polovima u filmskoj industriji.

 

U nastavku pogledajte zvezde koje su nas ostavile bez daha svojim izgledom. Ko se najbolje obukao?

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    19. 02. 2018. at 07:04

    Angelina je u već viđenoj haljini, ona je ovakav model haljine na preklop nosila dvesta puta, mada joj ova plišana kreacija dobro stoji jer je mršava, Helena Bonham Carter se uvek opaljeno odevala, ona je ovde svoja 100% tako da je nebitna boja koju nosi, Jannifer Lawrence u toj haljini sa korsetom iz 16og veka izgleda kao Queen Mary Stewart pred seču glave, ostali su inovativni neko u gaćama, neko perje i gole noge, neko punk rešenja oko ramena u vrata ali sve u svemu ništa posebno. Čudi me da se niko dosada nije odlučuo za smoking dugu haljinu sa moćnim pojasom u struku. Takva haljina može biti samo crna ili bela, ali crna smoking haljina je neprikosnovena.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Dodela nagrada

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top