Moje 3: Za Eurosong menjamo pesmu i nastup!

Menja se sve - od pesme do stajlinga!
Menja se sve – od pesme do stajlinga!

Pesma Ljubav je svuda koja će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Malmeu, do samog takmičenja pretrpeće znatne promene.

Iako je pesma odnela pobedu, mnogi su negativno komentarisali koreografiju, ali i stajling Mirne Radulović, Sare Jovanović i Nevene Božović. Kompozitor pesme Saša Milošević Mare otkriva da će pesma, ali i nastup, pretrpeti znatne promene do samog dana takmičenja.

“Nastup Nevene, Sare i Mirne na Evroviziji mnogo će se razlikovati od onoga što ste imali prilike da vidite na Beosongu. Spremićemo novu koreografiju i kostime, a planiram da uradim potpuno nov aranžman i nekoliko remiksa. Razlika će biti očigledna, baš kao i u slučaju Molitve. Prva verzija pesme koja je pobedila na Beoviziji potpuno je promenjena. Nastupa Marije Šerifović sa Beosonga se više niko ni ne seća, ali zato njen evrovizijski nastup svi pamte,” kaže Mare i dodaje da je pesmu počeo da sprema još u decembru.

“Imam evrovizijsko iskustvo i znam kako treba da zvuči pesma koja predstavlja Srbiju. Devojke će pevati na srpskom, ali ovih dana bi trebalo da dobijemo i tekst na engleskom,” otkriva on.

Srbija nastupa u prvoj polufinalnoj večeri.

Šta biste vi promenili u pesmi Ljubav je svuda?

P.Ž./Tračara
Foto: Eurovision.tv

Povezane vesti

Back to Top