Prati nas

Foto

Mutna, ali draga: Victoria Beckham presrećna zbog fotke sa Marijanom Matthaus

Iako je do kraja ostalo nerazjašnjeno kojom profesijom se bavi Marijana Matthaus, poslednjih godina predstavlja se kao modna kreatorka, te je očekivano da se po modnim događajima često i kreće.

Bivša supruga Lothara Matthausa posetila je pre dva dana tradicionalnu zabavu britanskog izdanja magazina Vogue, gde se ničim izazvana obrela u društvu jedne od najvećih modnih ikona današnjice, Victorije Beckham.

Ovaj trenutak Marijana je ovekovečila fotografijom, koju je iste večeri podelila na Instagramu, a u opisu je napisala: “Divno veče sa modnom kraljicom Victorijom Beckham.”

Ipak, modna kraljica i supruga fudbalera Davida Beckhama ni ovoga puta nije se osmehnula – kao što je poznato, ona to veoma retko čini, te možemo samo da nagađamo da li joj je bilo drago što se uslikala sa srpskom kreatorkom.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. kleo

  16. 12. 2017. at 21:20

  ”gde se ničim izazvana obrela u društvu jedne od najvećih modnih ikona današnjice”

  sta rece? nicim izazvana pa se ”obrela”?!
  oberi ti koji kurs ili neju granatiku srpakog za pet razred, ne ide ti ova zurnalistika

 2. Tracara.com

  16. 12. 2017. at 21:24

  Ok, kleo, našli smo neju granatiku srpakog za pet razred, potrudićemo se da je pročitamo, a onda ćemo ti proslediti – kiss.

 3. Lorka

  16. 12. 2017. at 22:09

  Gozno je biti Marijana Mateus.

 4. kleo

  17. 12. 2017. at 12:23

  draga tracaro meni ne treba gramatika iz petog razreda, ja sam istu savladala u osnovnoj skoli kada je i trebalo. moje poznavanje gramatike je na visem nivou, koje je trenutno science fiction za tebe. a tu koju posidis (jos bolje kupis, bar ces imati adekvatnu literaturu pri vodjenju ovog sajta), zadrzi za sebe i za te tvoje kvazi novinare.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Foto

To Top