Na Farmi ništa novo: Memo završio u ambulanti, a Stanija napušta imanje?!

Svađe ne prestaju
Svađe ne prestaju…

U Lisoviću zatišja nema, samo bura koja ne prestaje! Slikar Memo i pevačica Vesna Rivas posvađali su i Bosanac je morao da potraži pomoć lekara. Kao i do sada, osnovanog razloga za svađu nije bilo.

Memo se u toku dana sa pevačicom šalio da treba da ustane i radi nešto na imanju, da bi kasnije  pevačica udružila snage sa Saškom Karan i suprotstavila se Memu, ali i napala repera Ša. Reper im se smejao i provocirao ih pričajući im da su matore i zapuštene. Do kulminacije je došlo kada je Vesna počela da se dere na slikara kako treba da ga je sramota što pojede sve od hrane u kući što ima.

Posle niza uvreda Memo je potpuno poludeo kada je pevačica počela da ga vređa pominjući Sarajevo i ljude koji tamo žive. Memo joj je žustro odgovorio da niko ne zna, sem njih, šta se tamo dešavvalo i da nema pravo da ga napada na nacionalnoj osnovi. Zaplakao je, izašao iz kući i kasnije otišao u ambulantu da se smiri.

Posle zdrvstvenih pregleda, koje je obavila kratkim izlaskom sa imanja, Stanija Dobrojević dobila je njihove rezultate. Saopštila je dečku Filipu da ima cistu na jajniku i da postoji mogućnost da zbog toga napusti imanje. Filip je na to samo zagrlio…

Šta mislite da će se dešavati u narednim danima na Farmi?

Da li starleta stvarno napušta imanje?

Povezane vesti

Back to Top