Najbolje plaćeni muzičari u 2008. godini

List Los Angeles Times objavio je svoju listu muzičara koji su „maznuli“ najviše love u prošloj godini. Prvo mesto nas nikako ne iznenađuje, ali  ima imena koja na našem ali ni na evropskom području nisu previše poznata. Takođe me je iznenadilo prisustvo veterana Iglsa i Brus Springstina, ali oni su na svojim turnejama, pa stoga toliki keš… Evo i liste: 1. Madonna (120,1 milion dolara) 2. Celine Dion (106,8 miliona dolara) 3. Kenny Chesney (95,7 miliona dolara) ???? 4. Eagles (90,7 miliona dolara) 5. AC/DC (82 miliona dolara) 6. Coldplay (81,6 miliona dolara) 7. Bon Jovi (81,4 miliona dolara) 8. Bruce Springsteen & The E Street Band (79 miliona dolara) 9. Jonas Brothers (77,9 miliona dolara) 10. Rascal Flatts (77,1 milion dolara) Kad smo već kod broja jedan, Madona ne prestaje da nas iznenađuje… Što više godina ima, sve manje odeće nosi pa tako i na poslednjim promo fotkama! Furala je triko u poslednje vreme, pa joj je i to bilo mnogo, tako da je ostala samo u gaćicama obmotana u… nešto… Šta mislite hoće ovaj trend zavladati i ulicama? :)

8 Responses

  1. hoce sigurno,u to ne sumnjam!narod prihvata sve sto vidi kod javnih licnosti,tako da ce sigurno i ovo…!

  2. A sta je briga. Moze da se oblaci kako hoce, izgleda bolje od 60 % danasnjih devojaka(ako ne i vise). Stoga svaka cast Madonni na izgledu, s obzirom na to da ima preko 50! Neke devojke bi mogle da joj pozavide, zar ne? :)

  3. kao da ovo kod nas već ne vlada. moje mišljenje je da joj ovo ne stoji baš najbolje.

  4. heh ovo sto je madona obukla je smesno i nimalo ne prilici njenim godinama ali tako to rade ljudi koji nemaju nimalo morala…odvratna babetina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI