Search
Close this search box.

Nakon 20 godina Vendi i Šešelj se osvrnuli na svoju ljubav, ali se priče razlikuju

(foto: Instagram/vesnavukelic/Twitter/seselj_vojislav)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/vesnavukelic/Twitter/seselj_vojislav)

Vesna Vukelić Vendi i Vojislav Šešelj su posle više od 20 godina otkrili detalje svoje ljubavne veze s početka devedesetih. Njihove priče se pomalo razlikuju, pa tako pevačica tvrdi da je njihov emotivni odnos trajao oko godinu dana, dok se lider radikala u svom sećanju drži priče da je sve to što je bilo između njih dvoje trajalo tek 2 meseca.

„Sa Vesnom sam bio u vezi 1991. godine. Nije dugo trajala ali je ostala u lepom sećanju. Držim se dva principa, svaku ženu sa kojom sam bio u svom životu zaista sam iskreno voleo koliko god da je trajalo ali bilo je lepo. Kada bi dolazilo do raskida, uglavnom su mene žene napuštale a ne ja njih. Oduvek se držim ta dva principa. Vesna i ja nismo u kontaktu“, izjavio je Šešelj za Alo.

Sa druge strane, Vendi je bila raspoloženija da otkrije više detalja o svemu ovome za isti list.„Naša veza nije trajala dva meseca, trajala je mnogo duže, negde oko godinu dana i to je bio jedan zaista predivan period, koji je imao jednu ozbiljnu težinu jer sam ja odlazila kod njega kući. Ta veza, iako sam ja tada bila premlada, imala sam 19 godina, imala je jednu širinu, nije to bila veza modernih kokoški koje se tako uhvate za nekog tajkuna, pa ih njihov posao ne zanima, već samo dobar poklon sa mašnicom.“

„Šešelj je pravi džentlmen, iskreno sumnjam da su ga sve žene ostavljale, kao što on tvrdi. Posle braka je želeo da se ponovo ostvari kao roditelj i suprug, da osnuje novu porodicu. Meni to nikako nije bilo jasno iz razloga što je on iza sebe imao jedan propali brak i to su bili isto znaci pored puta, ne bih bila njegova prva žena, a gde je druga, tu je i treća i tako dalje. Nisam želela da rizikujem u životu, smatrala sam da nisam ja taj profil žene koju on želi kraj sebe a sebe nisam pronalazila kraj njega, niti sam želela sebe da stavim u zlatan kavez“, izjavila je Vendi.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI