Search
Close this search box.

Drama: Izvršitelji pokušali da zaplene stvari Vesne Vukelić Vendi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačici su danas po treći put pokušali da zaplene imovinu zbog duga (foto: Facebook.com/VesnaVukelicVendiFanPage)

Danas su u stan Vesne Vukelić Vendi upali izvšitelji koji su pokušali da joj zaplene imovinu, ali se pevačicin nevenčani suprug Branimir Banjac fizički obračunao sa njima.

Kako prenosi Alo, zbog presude od 300.000 dinara koju Vendi nije isplatila izvesnoj Dragani Blagojević, te zbog fizičkog napada i gađanja jajima dotične, izvršitelji su danas oko 12 časova obili pevačicin stan kako bi zaplenili njene stvari u toj vrednosti koje su popisali nekoliko meseci ranije. Ovo je, inače, treći put da izvršitelji dolaze u pevačicin stan. Kako Vendi u tom trenutku nije bila kod kuće, izvršitelji su bili prinuđeni da obiju stan. Sudeći po razbacanim stvarima, Vukelićeva je ranije napustila stan.

Situacija se odvijala normalno sve do momenta kada je pevačicin nevenčani suprug Branimir Banjac upao u stan i povikao: „Novinari marš napolje, a vas ću sve da pobijem!“ On je prilikom upada gurnuo advokata Dragišu Đorđevića, a zatim pesnicom udario u rame javnog izvršitelja Nemanju Protića. Patrola policije bila je na licu mesta za samo par minuta, kao i kola hitne pomoći. Srećom nije bilo povređenih.

Nevenčani suprug pevačice je nasrnuo na izvšitelja i advokata (foto: Facebook.com/VesnaVukelicVendiFanPage)

„Posle upada ovog lica stan, stvari nisu zaplenjene, iako su se nalazile u stanu, već smo omogućili dužniku da u pet jednakih mesečnih rata izmiri dug u celosti do početka novembra ove godine. Ukoliko ne isplati jednu ratu do tog roka izvršenje će biti izvršeno“, rekao je za Alo advokat Dragiša Đorđević.

„Ja imam status službenog lica, a samim tim ovo je krivično delo i predviđena je kazna do osam godina zatvora!“, dodao je izvršitelj Nemanja Protić.

POSLEDNJE VESTI