Prostitucija na estradi: Vendi otkrila tarifu starleta i pevačica

(foto: Screenshot)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Screenshot)

Starleta Tijana Ajfon je u toku jučerašnjeg dana izazvala veliku pompu kada je razotkrila elitnu prostituciju, ispričavši za Informer kako je svojim očima gledala kako jedna poznata pevačica dobija bakšiš od 20.000 za pevanje na rođendanu, a potom odlazi u slavljenikovu sobu da odradi toliki novac.

Pa, ako je neko upoznat sa svim tajnim dešavanjima na estradi, onda je to Vesna Vukelić Vendi, a ona je za isti list otkrila šta se valja iza brega. 

„Razlika između njih (prim.aut. pevačica i starleta) je samo u tome što pevačice dobiju 1.000 evra za pružanje seksualnih usluga, a pojedine starlete čine to za dopunu za mobilni telefon“, obrazložila je Vendi, ali se, naravno, nije zaustavila na tome.

„Čula sam i da su pevačice koje važe za velike zvezde išle na redaljke. Našle su lak način da zarade lovu. Nažalost, ne kapiraju da im se zbog 1.000 evra, koliko zarade prodajući svoje telo, oduzme čast, dostojanstvo, sloboda… Ti ljudi se sutra hvale kako su ovoj ili onoj pevačici dizali noge, kako su je četiri puta za veče, šta su im sve radili… Sve to da bi se pohvalio u društvu. Da ti pare za telo, ali uzme ti dušu“, zaključuje Vendi ovu priču, uz dodatak da je prostitutku na estradi lako prepoznati po silikonima u usnama koji upućuju na to, kako to ona kaže, napumpala sam usne da bih te oralno zadovoljila.

4 Responses

  1. Reče Vendi i ode pod šator u Šapcu da je razvlače pijani gosti za džaba. Ove makar naplate.

  2. @qq upravo tako! Prava se našla, Vendi n@rkom@nk@ koju svi pod šatorom u redaljki imaju za đaba.

  3. Tijana je najbolji primer sta se desi kada dete sa Salasa dodje u Beograd ja je zelim da se vrati normalnom zivotu mada neverujem da ce u tome uspeti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI