Search
Close this search box.

Nakon grudi, Kylie Jenner prozivaju zbog ‘sumnjivo’ velike zadnjice

Kylie svakodnevno provocira na društvenim mrežama (foto: Instagram/kyliejenner)

Gotovo da ne prođe dan a da rijaliti zvezda Kylie Jenner ne privuče pažnju na društvenim mrežama svojim izazovnim fotografijama kojima samo podgreva glasine o sve većem broju hirurških zahvata kojima se, po mišljenju mnogih, podvrgla sa samo 19 godina.

Nakon što je pre nekoliko dana njen bujni dekolte pokrenuo lavinu komentara o silokonima u grudima, danas je pažnju privukla ‘sumnjvo velika zadnjica’ mlađane starlete.

Kylie je na Instagramu pokazala da je sa manje od dvadeset godina i te kakooštra konkurencija starijim sestrama po oblinama. Malo ko je primeto i da je ispod fotografije svoje pozadine napisala neki komentar u kome reklamira farmerke koje nosi, već su gotovo svi krenuli da komentarišu njenu zadnjicu i to kako je za njenu veličinu zadužen plastični hirurg.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Zanimljivo je takođe da je Kylie izreklamirala konkurentskog proizvođača farmerki, koji svoje prodaje po veoma povoljnoj ceni od manje od 30 dolara, dok njena starija sestra Khloe, koja ima svoju liniju za brend Good Americans, farmerke prodaje po ceni od 170 dolara, a najjeftiniji modeli džinsa iz Yeezy kolekcije njenog zeta Kanye Westa koštaju čak 500 dolara na sniženju.

POSLEDNJE VESTI