Nakon što je usvojila dete, Katherine Heigl dobila sina prirodnim putem

Par je dobio dečaka.. (foto: Instagram/katherineheigl)

Prinova u domu glumice Katherine Heigl obradovala je njene fanove, a porodica je postala bogatija za još jednog člana i nije krila uzbuđenje i radost povodom ovog srećnog događaja.

Glumica i njen muž, muzičar Josh Kelley, su u utorak, 20. decembra, postali roditelji predivnog sina. Kako je Josh još potvrdio za magazin People, dobio je očevo ime, te se zove Joshua Bishop Kelley Jr.

U junu msecu prošle godine, glumica je objavila vest o trudnoći i tada su radosno obaveštavali pratioce na društvenim mrežama o ovom saznanju. Katherine je tada pisala: ” Veoma smo uzbuđeni što konačno možemo da podelimo ove vesti sa našim fanovima i nastavićemo to da radimo do kraja. Ljubimo vas, Katie i Josh.”

Par inače već ima dve ćerke, koje su usvojili 200.9 i 2012. godine, Naleigh i Adalaidu. 37-godišnja Katherine, kada je postala mama rekla je da joj je taj čin promenio perspektivu u životu: “Ovo je veliki blagoslov za mene. Ranije sam samo razmišljala o svom glumačkom uspehu. Deca su mi pomogla da shvatim da postoje neke važnije stvari za mene na ovoj zemlji.”

A photo posted by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

Heiglova često koristi priliku i da pohvali svog muža, nazivajući ga fantastičnim ocem. “On ustaje ujutru sa decom češće nego ja. Ja nisam jutarnji tip. Devojčice su opsednute njime”, rekla je glumica.

Podsetimo, par je u skladnom braku još od 2007.godine, a kada su prvi put usvojili devojčicu, zvezda je priznala: “Još uvek razmišljamo da imamo naše, biološko dete”. Sada joj se želja i ostvarila i čestitamo im na prinovi!

Povezane vesti

Back to Top