Da li ih se sećate? Oni su napustili hit serije, a potom pali u zaborav

Izzie i Alex u popularnoj seriji Uvod u anatomiju (foto: Screenshot)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Izzie i Alex u popularnoj seriji Uvod u anatomiju (foto: Screenshot)

Nakon što su doneli loše odluke i napustili TV serije koje su ih proslavile, u nadi da će stići i na velika platna, brojni glumci su zaboravljeni od starane publike. Mi vas podsećamo na par najzanimljivijih.

David Caruso – ovaj glumac se proslavio kao detektiv John Kelly u seriji Njujorški plavci. Serija je trajala više od deset godina, ali Caruso ju je napustio još na početku snimanja, želeći da ostavari karijeru na filmovima. Želju još uvek nije ispunio te se vratio na malim ekranima ulogom u seriji CSI: Miami.

Rob Lowe je tri sezone glumio u seriji Zapadno krilo. Nakon što su njegovu ulogu smanjili i dali mu manji honorar, glumac je odlučio da napusti seriju. Potom je igrao manje uloge u filmovima, da bi se na kraju opet vratio na malim ekranima.

Katherine Heigl je glumila u prvih šest sezona hit serije Uvod u anatomiju. Njen lik, Izzie Stevans, osvojio je simpatije brojnih obožavaoca, ali Heigl nikada nije krila svoje nezadovoljstvo scenarijem i pomenutim likom. 2008. godine je čak odbila da primi nominaciju za Emmy, jer kako kaže, njen lik to nije zaslužio. Zbog takvog stava, producenti su odlučili da je izbace iz serije. Glumica se okušala na velikom platnu, ali još uvek nije dostigla željeni uspeh. 2014. godine je dobila ulogu u novoj seriji State of Affairs, koja je na kraju otkazana zbog loše gledanosti.

Dan Stevens – njega pamtimo kao Mathewa Crawleyja iz hit serije Downton Abbey. Dan je napustio popularnu seriju jer je želeo da glumi u napetim američkim trilerima. Želju je ispunio dve godine nakon toga, 2014. kada je dobio glavnu ulogu u filmu The Guest. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI