Prati nas

Extra

Nakon što se pesma pojavila na društvenim mrežama: Anastasija objavila singl “Heroina”

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović obradovala je publiku novom pesmom, koju je snimila prošle godine.

I dok su se poslednjih dana mogle čuti glasine kako je procureo deo pesme, Anastasija nije želela da publika čuje nedovršenu verziju, te je uspela da u rekordnom roku kroz zanimljiv video predstavi ono na čemu je vredno radila.

“Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesma “Heroina” koja je trebala da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video,” kaže Anastasija.

“Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike,” dodala je i najavila i spot.

“Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike,” izjavila je Ražnatovićeva.

Ovom numerom Anastasija je najavila svoj album prvenac koji bi do leta u potpunosti trebalo da ugleda svetlost dana.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top