in

Nastao haos: Da li su ‘Zvezde Granda’ sinoć zabranjene?

Foto: Promo

Prva epizoda nove sezone emisije Zvezde Granda trebalo je da krene sa emitovanjem na Prvoj TV sinoć u 21 čas. No, umesto veselog žirija i novih kandidata publiku je dočekalo gorko iznenađenje – film Karaula.

Istovremeno, televizija OBN emitovala je epizodu, ali ne u celosti već do polovine. Na Twitteru je nastao opšti haos, a čak ni najglasnija članica žirija Jelena Karleuša nije htela ništa da prokomentariše, što je navelo na sumnju da se nešto ozbiljno događaja.

“Leptirići, ptičice i cveće! Milina jedna! Tra la la! Sve čarobno, bajno i sjajno! Ništa ne znam, ja volim poeziju! Ne znam o čemu pričate,” napisala je ona, na šta su neki njeni obožavatelji zaključili da je neko drugi umešao prste i zabranio epizodu popularne emisije.

Potom se javila Marija Šerifović, kojoj nije bilo jasno zbog čega se digla tolika fama.

“Au! Ratno stanje zbog ! Mir svima aman ljudi… Tehnicki problemi. Znacemo sutra sta, kad, kako… Bice sve ok,” napisala je ona.

Pred kraj večeri stiglo je i šturo saopštenje Prve. “Prva epizoda novog serijala Zvezde Granda biće emitovana sledeće subote,” navodi se u njemu.