in ,

Ne bira reči: Vidić Stankovića nazvao trandžom, Daru optužio da ima polne bolesti


(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Kreator i stilista Saša Vidić voli da komentarše modu na našoj estradi, a tada bez dlake na jeziku kritikuje i najveće zvezde. On je ovog puta oštro iskritikovao stil Rade Manojlović, Dare Bubamare i Milana Stankovića.

„Dari Bubamari nema spasa, njoj bih morao da vadim sve, od silikona do polnih bolesti, pa tek onda da joj sređujem stajling. Ona je kao lakmus, kao plodno tlo za bakterije. Pokušao sam da radim sa Viki Miljković, ali ni njoj nema pomoći. Sredio bih, recimo, Jelenu Kostov, ona ima divno telo, ali bih je obukao potpuno drugačije, urbanije“, rekao je kreator ističući da se najgore na estradi oblači Rada Manojlović.

„Rada, nažalost, sa onim sjajnim telom i groznom obućom“, rekao je, a potom prokomentarisao i njenog bivšeg dečka Milana Stankovića.

„Njega ne mogu ni da svrstam u mušku modu. Čekaj, jesi li ti trandža ili muško?“, pitao se stilista. Pevač, međutim, nije hteo da ostane dužan, te mu je ubrzo poručio da on diktira nove trendove. I da će se kroz koju godinu mladi oblačiti kao on.

Jedinu lepu reč Vidić je imao za Željka Joksimovića.

„Jedino bih mogao da pohvalim Željka Joksimovića, koji se fenomenalno oblači“, kratko je rekao Saša.

loading...