Search
Close this search box.

Neda Ukraden: Mnogima sam nedostižni san!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačici Nedi Ukraden, mnoge čak i po nekoliko decenija mlađe koleginice, mogu da zavide na dobroj liniji i izgledu. Šezdesetjednogodišnja pevačica kaže da je tajna njenog dobrog izgleda to što sebi stalno nameće mnogo obaveza.

„Imam višak energije što zahvaljujući genima, što astrološkom znaku, a sebi non-stop namećem obaveze. Puno stvari želim da odradim u jednom danu i sve sama, a i kad ne uradim sama, opet me to sustigne – da nešto popravljam ili ispravljam. I, naravno, vodim svoju karijeru, a to je bezbroj obaveza“, izjavila je pevačica za Večernje novosti i poručila da zna da je uzor i nedostižni san mnogima!

„S druge strane, znam da sam i uzor, kao i nedostižni san mnogima. Biti toliko dugo u vrhu, biti zanimljiv, na neki način još uvek atraktivan, to je nešto što je kompliment, i vrh ispunjenja želja, ne samo u pevačkoj, već u svakoj profesiji, posebno onoj koja je izložena sudu javnosti. Profesionalne surevnjivosti je uvek bilo i biće i svako bi voleo da tog drugog nema, pa da on ima čist, brisan prostor… Ali ja nisam takva, meni niko ne smeta, ja ću svaku dobru ploču od mojih kolega da pohvalim i nikada, recimo, ne tempiram izlazak svog CDa tako da se ne poklopi sa izlaskom nečijeg drugog, i smatram da je za pravu ploču i pravog pevača uvek pravo vreme“, kaže Neda.

POSLEDNJE VESTI