Neda Ukraden napušta TLZP?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bila besna zbog nove uloge (foto: promo)

Neda Ukraden je zavidnim izgledom i formom privukla pažnju ne samo celog Balkana nego i svetskih medija. Međutim, tokom priprema ovonedeljnog zadatka super-baka je napravila scenu i pitala se da li treba da napusti šou-program Tvoje lice zvuči poznato.

Pevačica je burno reagovala nakon što je dve nedelje zaredom dobila zadatak da se transformiše u muškarca. Iako su svi ovacijama dočekali njenu imitaciju pevača grupe Rammstein, Nedi se nije svidelo to što ćemo je i ove nedelje gledati kao muškarca i to u ulozi Bore Čorbe.

Kako izvor blizak produkciji otkriva Neda je na ivici suza zahtevala da razgovara sa organizatorima jer smatra da imaju nešto protiv nje. „Šta mi je sve ovo trebalo. Koji me je đavo naterao da pristanem na ovo i da dozvoljavam sebi da svako može da me gazi i nervira,“ upo**o je ponavljala uvređena pevačica, piše Alo.

Kako bi joj dokazali da nemaju ništa protiv nje organizatori su joj priredili iznenađenje i tokom jedne od proba su doveli njene unuke da posmatraju svoju baku na sceni što je pevačicu jako raznežilo.

Naravno, o odlasku iz šou-programa nema ni govora jer je Neda Ukraden profesionalac i humanitarni aspekt ovog takmičenja joj je na prvom mestu.

POSLEDNJE VESTI