Search
Close this search box.

Neda Ukraden (ponovo) oplela po Nataši Bekvalac!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je u emisiji Magazin In javno osudila svoju mlađu koleginicu Natašu Bekvalac, zbog popularizacije razvoda, Neda Ukraden ponovo se dotakla Nataše, gostujući u emisiji Arena B13, koju vodi Boki 13. Doduše, Neda se ovog puta nije direktno obratila Nati, ali jasno je kome su njene reči bile upućene.

„Ne krijem godine, ponosim se njima i mogla bih joj dati majčinski savet. Zašto bi neko upotrebljavao privatni život u marketinške svrhe? Zato što nema dobru pesmu. To je vređanje inteligencije publike kada neko obaveštava da li se razveo, otišao da se operiše… Ja znam da mlađe koleginice znaju meni i mojim vršnjakinjama da kažu: Šta hoće ta baba klimakterična, neka se pogleda u ogledalo. Na to mogu da kažem da baba još uvek nisam, nažalost, jer moja Jelena je udata, izašla sam iz klimaksa, znači nisam ni klimakterična, a radim sa uživanjem i lakoćom kao nikad do sada“, izjavila je Neda, koja je ćaskajući sa plavokosim Makedoncem otvorila i teme o seksu i privatnim video snimcima.

http://youtu.be/Z-TIqO94pEM

„Nije sve u seksu, a da je bitan, bitan je. Seksualno sam aktivna, sigurno, ali nema nikog koga bi vi slikali pored mene. Bilo jednom i nikada više, nikakve promocije ni sedenje pored mene“, rekla je Neda, a kada je Boki upitao da li ima kućni video odgovorila je: „Misliš ono, potpalublje? To su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo, tzv. tehničarke. Kao, one su izmislile seks, mi smo kao telad. Šta, jel treba da me snima kamera da bih se napal’la? Te fore, jao ispala mi kaseta, pusti me toga, mi kao ne znamo o čemu se tu radi.“

http://youtu.be/g6sP_W4xX3c

Izvor: Pulsonline.rs


POSLEDNJE VESTI