Nekad bila popularna, snimila je duet sa Cecom, a sada peva na brodu!

Sada peva na brodu (foto: PulsOnline)
Sada peva na brodu (foto: Facebook) Pevačica Maja Marković stekla je ogromnu popularnost u Srbiji kao članica grupe Luna, koja je devedesetih bila toliko popularna, da je i sama Ceca Ražnatović insistirala da snimi duet sa njima, pre nekoliko godina povukla se iz srpskog šou biznisa. Ona sada obilazi svet tako što peva na jednom kruzeru.
Nakon što je napustila grupu Luna Maja se posvetila solo karijeri, snimajući manje komercijalne pesme, koje nisu baš najsjajnije prošle. Ipak, ona ni jednom nije odustala od muzike. Na njenoj Facebook stranici nalaze se fotografije iz celog sveta, a komentarišući sa prijateljima pevačica je otkrila da peva na jednom od kruzera i tako obilazi svet, prenosi Puls. maja-markovic-2
maja-markovic-1 maja-markovic https://www.youtube.com/watch?v=Zp6eKHEM9RQ

4 Responses

  1. Jedan od najboljih vokala definitivno. Zasluzuje mnogo vise… Mada joj ni ovo nije lose. Obilazi svijet, pjeva I uziva…

  2. Tracaro, ti napisa naslov, kao da je Maja u najmanju ruku propali slucaj danas… Umjesto da je dizes, da je velicas, da se pamti vokal kakav je ona, a sad to sto pjeva na brodu ispade ponizavajuce… Ako nije popularna u Srbiji, ne znaci da nije negdje drugo. To samo pokazuje koliko Srbija (ne)cijeni prave vrijednosti!!

  3. Nije joj lose ni ovako, sto bezveze da se izlaze riziku da bude u medijima, pa da cita svakakva pisanija. Ovako se pokrila, a verujem ni da ne zaradjuje malo, mada njena stvar.

  4. Obozavala sam je, obozavam je i zauvek cu je obozavati..jedan od retko dobrih vokala kod nas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI