in , ,

Nekadašnji batler princeze Diane otkrio: ‘Jedino sam njoj priznao da sam gej’

(foto: Mirrorpix)
(foto: Mirrorpix)

Paul Burrell, nekadašnji batler princeze Diane, dospeo je na naslovnice svih britanskih novina nakon što je otkrio tajnu koju je čuvao celog života, a za koju je jedno znala Lady Di.

Naime, 58-godišnji Burrell je rešio da je krajnje vreme da prestane da živi u laži, te pre 9 meseci razveo od supruge kako bi stupio u brak sa advokatom Grahamom Cooperom. 

Paul i Maria su bili u braku čitave 32 godine, odnosno sve do momenta kada je Paul odlučio da napusti nju i dvoje dece i otvori cvećaru u Farndonu.

Kako prenosi The Sun, Burrell, koga je tragično nastradala princeza uvek nazivala najvećim zaštitnikom i svojom stenom, je jedino imao smelosti Diani da prizna to da je homoseksualac, a ona je tu tajnu odnela u grob.

Ipak, nekadašnji batler se ne kaje zbog propalog braka. „I dalje je volim. To što sam nju oženio je najbolja stvar koju sam uradio u životu, kao što ništa ne može da se poredi sa tim što sam gledao naše sinove kako odrastaju. Tužno je kad se ljudi raziđu, ali to se često dešava“, izjavio je on prošle godine za Sunday Mirror.

Paul Burrell i njegov izabranik će stati na ludi kamen u aprilu ove godine, na intimnoj ceremoniji na kojoj će mu njegova dva sina pružiti podršku.