in

Šokantni detalji iz života princeze Diane: Želela je da nestane zbog anoreksije

https://www.instagram.com/p/BWvlPOfn__8/

Privatni sekretar pokojne princeze Diane, Patrick Jephson otkrio je šokantne detalje u vezi sa princezinom borbom protiv anoreksije.

„Ne mogu da vam kažem tačno vreme kada sam prvi put primetio njenu anoreksiju, ali mi je palo na pamet da je moj odnos prema hrani prilično nezdrav, ali jasan. Volim hranu. Što više, to bolje“ izjavio je Jephson na Hudson Society događaju u Njujorku.

https://www.instagram.com/p/BWtSxG9g0Qa/?tagged=princessdiana

Kako Patrick kaže, princezi je bilo jako teško da se uklopi u kraljevsku porodicu, dodajući da je Diana sama rekla da je njen odnos sa hranom ‘opisala kao želju da nestane’.

„Osećala se kao neko ko ne pripada tu,“ nastavlja Patrick, ističući da je iz tog razloga krenula sa humanitarnim akcijama koje je kraljevska porodica do tada izbegavala- pomoć onima koji i sami nisu znali gde pripadaju.

„Rekla mi je: ‘Razlog zbog kog mogu da pričam sa ljudima kojima treba pomoć, koji se osećaju isključeno, je taj što sam ja jedna od njih’. Postavljala je izazove sama sebi, počeći da pruža pomoć ljudima obolelim od side. Nakon toga, krenula je da pomaže zavisnicima, beskućnicima, ljudima koji trpe nasilje… Nikakve lake slučajeve, svi su veliki izazovi. I to je radila zato što je razumela kako se osećaju, i zato što je želela da skrene pažnju javnosti i na svakodnevne probleme ‘običnih’ ljudi“ dodaje Patrick.