in ,

Neprepoznatljiv: Ovo je dijeta Darka Lazića kojom stalno mršavi


Nakon što se pre nekoliko dana pojavio potpuno neprepoznatljiv, sada je isplivala i dijeta Darka Lazića uz pomoć koje je skinuo višak kilograma. Osim što se podrvgao operaciji, poznati folker sada ima rigorozan jelovnik kog mora striktno da se pridržava.

Dijeta Darka Lazića sadrži obilje visokolaričnih i visokoproteinskih namirnica i na ovoj listi nalaze se meso, riba, jaja, sir, jogurt, mleko u prahu, puter od kikirikija. Ove namirnice Darku su postepeno uvođenje nakon operacije. Budući da je poznati pevač imao intervenciju na želucu nikako nije bilo dozoljeno konzumirati ih odmah i u velikim količinama

Darko je disciplonovan, a ovaj režim ishrane pomogao mu je da se oporavi i reši suvišnih kilograma.

Foto YouTube Printscreen

Nakon hiruške intervencije pomoću koje je smanjio želudac, Darko Lazić jede veoma malo, ali često. Mnogi nutricionisti reći će da je ovo ključ uspešne dijete, ali hajde da vidimo kako izgleda dijeta Darka Lazića.

U njegovom dnevnom jelovniku preporučuje se šest do osam manjih obroka dnevno. Takođe, ovaj režim preporučuje i da uvek pri ruci imate neku vrstu grickalice, kao što su sir, krekeri, jogurt.

Dijeta Darka Lazića zasnovana je i na namirnicama sa manjom količinom vlakana (do 2g po obroku), kao što su prerađene žitarice, brašno, pirinač, testenine, piše „Blic.rs“.

Napici su zabranjeni za vreme obroka. Namirnice koje bi trebalo izbegavati su žilava mesa, svež hleb, cela zrna žitarica, voće i povrće sa korom, opnom i semenkama.

Ovaj režim ishrane Darko Lazić kombinuje sa napornim treninzima koji mu takođe pomažu da svoje psihofiziko zdravlje dovede do maksimuma.

Foto YouTube Printscreen

Zbog bolova u kuku i otežanog hodanja, Laziću su kilogrami pravili velike zdravstvene probleme. Budući da je otac dvoje dece i da ima samo 28 godina, pevač je rešio da pomogne sebi i prošle nedelje otišao na operaciju.

„Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je bilo otežano zbog težine. Osim svega toga, ni krvna slika mi nije bila baš najbolja, što je moglo dodatno da pogorša situaciju. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo.“ rekao je nedavno za “Blic” Darko.

„Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, bojao sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Hirurg mi je objasnio da je to rutinska operacija, a da će kilogrami nestati tek posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku dobiti,“ rekao je pevač.

loading...