Neutešna Sanja Papić posvetila stihove suprugu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nekadašnja misica Sanja Papić i njen ubijeni muž Dragoslav Miša Ognjanović juče je trebalo da proslave prvu godišnjicu braka.

Sanja je na Instagramu pokazala koliko tuguje za Mišom, pa je na Instagram profilu ispod fotografije koju je objavila napisala i emotivne stihove čuvenog hita pevačice Celine Dion.

„Za sve one trenutke kad uz mene bio si, za svu istinu koju sam videla zahvaljujući tebi, za svu radost koju u moj život doneo si, za svu nepravdu koju ispravio si, za svaki san koji u javu pretvorio si, za svu ljubav koju našla sam u tebi. Zauvek ću, dušo, zahvalna biti. Ti si onaj koji me držao, da padnem nikad nisi dopustio, ti si onaj koji mi je pomogao da prebrodim sve. Ti bio si moja snaga kad sam bila slaba, ti bio si moj glas kad nisam mogla da govorim, ti bio si moje oči kad nisam mogla da vidim, ti video si ono najbolje u meni, dizao me kad nisam mogla da dohvatim, ti dao si mi veru jer ti verovao si. Ja sam sve što jesam, zato što si me voleo ti. Ti dao si mi krila i pomogao mi da letim,“ stoji u delu teksta, koji se nastavlja.

https://instagram.com/p/BmQGU8pniIv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

„Ti dodirnuo si mi ruku i mogla sam dotaći nebo, kad izgubila sam veru, ti si mi je vratio. Rekao si da nijedna zvezda nije predaleko. Ti stajao si kraj mene i ja stajala sam uspravno. Imala sam tvoju ljubav i imala sam sve. Zahvalna sam na svakom danu koji si mi dao, možda ne znam mnogo, ali znam da je istina ovo, bila sam blagoslovena jer si me ti voleo. Ja sam sve što jesam zato što si me voleo ti. Ti uvek si bio tu za mene, onaj nežni vetar koji me je nosio. Svetlo u mraku što moj život tvojom ljubavlju je obasjavalo. Ti bio si moja inspiracija, u svetu laži ti bio si istina. Moj svet je bolje mesto zahvaljujući tebi,“ završava emotivnu poruku.

Dragoslav je ubijen 28. jula ove godine sa sedam metaka dok je u zgradu u kojoj je stanovao u Beogradu ulazio sa sinom. (Informer)

POSLEDNJE VESTI