Prati nas

Misica izgubila spor protiv stripera, ali dobila muža – advokata!

Šokantno

Misica izgubila spor protiv stripera, ali dobila muža – advokata!

Bivša misica je izgubila sudski spor ali je dobila muža (foto: Kurir)

Bivša misica je izgubila sudski spor ali je dobila muža (foto: Kurir)

Jedan od najpoznatijih stripera u Srbiji, Dejan Nestorović, pohvalio se pobedom na sudu ali i time što je bio “provodažija iz nehata”, koji je spojio misicu Sanju Papić sa njenim budućim mužem.

Pre nešto manje od godinu dana, bivša srpska misica, Sanja Papić, tužila je stripera Dejana Nestorovića za krivično delo klevete. Naime, Dejan je Sanju u nekoliko navrata prozivao u javnosti, nazvavši je “domaćicom nejekskluzivnijih VIP erotskih devojačkih večeri”, dodavši da je i on sam bio svedok orgija koje je  ona organizovala u jednom stanu u Vlajkovićevoj ulici, javlja Puls.

Nestorović se juče oglasio putem svog Facebook profila, gde se pohvalio dobijenim sudskim sporom, ali i svojom veštinom (nenamernog) provodadžisanja.

Sanja Papić će se udati za svog advokata, Mišu Ognjanovića, koji me je tužio u njeno ime, zbog ,,prostitucije” … Sanja Papić je izgubila proces, ali je dobila muža – advokata, pošto ga je razvela, prvo od žene !! Okreni, obrni bio sam provodažija jos iz nehata”,  napisao je striper.


2 komentara

2 Comments

  1. nn

    27. 11. 2014. at 12:43

    Pa znaci …sebi je skocila u stomak…..ima prostitucije a sto je jos gore razvela coveka…..zar misli da i nju nece prevariti…..jadna je….

  2. Mario

    27. 11. 2014. at 18:12

    Ma svi to znaju da je ona prostitutka to je pocelo odmah nakon izbora za mis. Ima ona kilometraze koliko hoces. Pedigre deblji od vukajlije.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top