Prati nas

Ubijen suprug misice Sonje Papić, Miša Ognjanović

Šokantno

Ubijen suprug misice Sonje Papić, Miša Ognjanović

Beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je u subotu uveče na Novom Beogradu, dok je u pucnjavi ranjen i njegov 26-godišnji sin.

Ognjanović je bio u pravnom timu Luke Bojovića, jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom, a bio je i branilac Đorđa Prelića, jednog od optuženih u slučaju ubistva Brisa Tatona.

Policija je odmah posle pucnjave počela poteru za napadačima, te je proglašena akcija “Vihor” tokom koje se zaustavljaju i pretresaju sva sumnjiva vozila i prolaznici.

Ognjanović je bio suprug srpske misice Sanje Papić, koja prema pisanju portala Svet.rs, trenutno boravi u Hrvatskoj, sa njihovom devetomesečnom kćerkom Larom.

View this post on Instagram

A post shared by Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) on

“Žene koje se nisu ostvarile kao majke u dvadesetim godinama, a u mom slučaju su te godine bile podređene karijeri, teško da će se u svojim tridesetim zadržati uz partnera u kome pored ljubavi ne vide i oca svog deteta. Naravno, govorim samo o ženama koje žele da imaju porodicu. Za Mišu i mene od samog starta veze dete nije bilo tabu tema, naprotiv,” rekla je Sanja u maju 2017. godine za magazin Gloria.

 


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top