Prati nas

Zbog optužbi o prostituciji, završila na sudu

Šokantno

Zbog optužbi o prostituciji, završila na sudu

Zbog optužbi da zna sve o lancu VIP prostitucije, bivša misica završila na sudu

 

Nedavno, bivša misica Sanja Papić bila je glavni aktar ni malo afirmativne priče o VIP prostituciji.

Pozivajući se na izjavu izvesnog Dejana Nestorovića, novosadskog stripera, koji je tvrdi da Sanja zna sve o lancu elitne prostitucije u koji je uključen veliki broj atraktivnih devojaka, u dnevnim novinama Press objavljen je sporni članak.

“Na tu temu više ne dajem izjave. Slučaj je predat advokatima tako da će se sve rešiti pravnim putem”, izjavila je Sanja, na pitanje novinara da prokomentariše priču o VIP prostituciji.

Izvor: Pulsonline.rs/Pressonline.rs

7 komentara

7 Comments

 1. Coffee_fan

  03. 07. 2012. at 09:32

  Ma,molim vas,pa ona je jadna,fina,neiskusna i nevina……….

 2. haa

  03. 07. 2012. at 09:36

  Svi koji čitaju Gossip girl znaće da li je ovo istina,a jeste

 3. nevena

  03. 07. 2012. at 14:01

  Tuziti nekoga kod nas je ono kad *ebe lud zbinjenog. Oni su svi umesani u to. Naci ce nekog prijateljskog advokata, sudiju i svedoke i slucaj resen u korist “napacene” strane. Naravno da je ima i to na svim nivoima. Kad se setim samo mog faksa pa na dalje….

 4. nedelja

  03. 07. 2012. at 14:27

  Iz ovoga sto je ona rekla je jasno da je ona njega tuzila.

 5. Selena

  03. 07. 2012. at 14:36

  Trgovinu robljem zestoko bih kaznila. Uvela bih smrtnu kaznu za ljude koji trguju decom, koji trguju zenama. Letele bi glave. Sto se tice ove price, ne kapiram. Je l’ ovde neko bio nateran na nesto? Ako nije, ako su ‘atraktivne devojke’ znale u kakve price ulaze…ne razumem kako to sankcionisati. Toga je uvek bilo, uvek ce biti. Jedino ako je drzava resila da oporezuje i taj zanat. Uostalom, ako neko radi nesto sto ne steti drugima, sta ja sad tu mogu.

 6. Da, da kako da ne...

  03. 07. 2012. at 20:13

  Ona je sama fufa, cim je bila verena za Micu Jovanovica, koji moze otac da joj bude. Pa ga je otkacila kad je zavrsila fax, magistrirala i doktorirala na njegovom faxu. Hahahaha toliko o njenom postenju. A da, i restoran je svoj sama zaradila hahaha…

 7. mara

  03. 07. 2012. at 21:17

  meni samo nije jasno ko moze da mi zabrani da,spavam sa kim hocu i kako hocu,ne vidim poentu ove pometnje uopste ko se s ki m jase mene ne interesuje.To sto su novinari poludeli pa sad love sve i jednu pevacicu,manekenku,glumicu itd koja je sa kim spavala pa to je apsurdno. Ako se one same ne zale ne vidim razlog tudjeg mesanja u to.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top