Prati nas

Hot!

‘Tarifa Sandre Obradović je od 300 do 500 evra’

Striper optužuje mnoge dame sa estrade za prostituciju ( foto: cdm.me)

Striper optužuje mnoge dame sa estrade za prostituciju ( foto: cdm.me)

Nakon što je Dejan Nestorović, direktor nevladine organizacije za borbu protiv prostitucije i trgovine ljudima Sigurna pozicija, prozvao pevačice, voditeljke i starlete koje se bave prostitucijom, neke mu prete tužbom.

 

Jedna od njih je Sandra Obradović, za koju on tvrdi da ima tarifu od 300 do 500 evra, a sada otkriva i s kim je iz interesa prošlog decembra pokušavala da ostane trudna.

cazim-osmani-sandra-obradovic

Stiper je rekao da se Sandra u Beču sastajala sa Osmanijem (foto:arhiva)

“Pošto je Sandra rekla da će me tužiti, savetujem joj da mnogo ne pametuje jer obaveštajne službe nevladine organizacije Sigurna pozicija mogu da imaju još iznenađenja. Svi smo imali prilike da vidimo kako je njen stomak rastao na naslovnim stranicama i licitiralo se ko je otac deteta. A prema našim saznanjima, reč je o poznatom albanskom šarmeru Ćazimu Osmaniju, koji je zaveo pola estrade, sa kojim se ona viđala u austijskoj prestonici. Znamo da je Sandrin tata vozač autobusa na liniji Beč-Požarevac. Da nije dete nastalo prilikom susreta sa Ćazimom Osmanijem u nekoj od diskoteka ili automobila u Beču pošto u autobusu nije sigurno jer joj je tu bio tata?! Sandri bi najbolje bilo da objasni javnosti ko je otac deteta i šta je njena ključna profesija”,  rekao je Dejan za Kurir.

Nestorović ističe da bi Obradovićeva konačno trebalo da skine masku i kaže koji je muškarac finansira.

7 komentara

7 Comments

 1. pixie

  23. 04. 2015. at 13:04

  Nase javne licnosti nas najgori sljam, umesto da budu neki uzori i idoli. Bas smo bedno drustvo :(

 2. xx

  23. 04. 2015. at 13:24

  Kakva je to Sigurna pozicija kada se ova zena stigmatizuje na ovakav nacin, i zasto bi koji k Sandra morala javnosti da objasnjava ko je otac njenog deteta, da li se ovako zalagao da se objasni status njegovog prijatelja Kacavende, borac ne stigmatizuje, i ne osudjuje, Sigurna pozicija za sve, za Sandru, za njega i za svakog gradjanina ove zemlje.

 3. skandalka

  23. 04. 2015. at 14:56

  Zasto ne pomenes kolika je tvoja satnica ? Zasto ovaj sljam glumi neko ludilo kada se ionako sve zna . Dzaba im da se peru i izvlace . Fuj …

 4. bbbbb

  23. 04. 2015. at 16:28

  Pa sta vas briga cije je necete ga vi hraniti .Tolike milione osmani ima a uvek u istoj kosulji ?

 5. cale

  26. 04. 2015. at 18:47

  Boye,nisam jos stigla da se bavim ko s kim ima dete,ili cije je.Ljudi postujmo tudju privatnost,a doticni gospodin pa sta mu je to trebalo,kud spada muski rod.Ps gledajte sebe,ustanite vedri i veseli i ako su problemi ogromni i bavimo se nasim zivotom.

 6. Selena

  30. 04. 2015. at 00:55

  Cudan je ovaj Dejan..On kao one babe tracare koje se svakom narugaju,ne spominjuci sta su one volele i vole dalje da rade!!Ili kriju ili ne kriju!!Sta cemo Dejane sa muskim striptizom?Znamo da tu dolaze da gledajju muska svlacenja od devojke do babe kao i muska populacija.I tu se gura novac ne u ruke nego u g……Da li i protiv toga treba neka borba?

 7. Ana

  17. 09. 2016. at 09:46

  Sta se ovaj matori albanac navrzo na nase devojke….prodaje im belo?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top