Search
Close this search box.

Sandra Obradović u programu ispričala detalje nasilja: Smetala mu je šoljica kafe i što perem veš

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Manekenka Sandra Obradović pre nekoliko dana optužila je svog partnera V.B. da ju je zlostavljao i oduzeo sedmomesečnog sina.
Gostujući na televiziji Pink, ona je navela da iz straha dugo nije prijavljivala nasilje. “On je nasilnik, po meni… a vi prosudite sami: smetala mu je šoljica kafe, smetalo mu je što perem veš, sve mu je smetalo”, rekla je Sandra gostujući u jutarnjem programu na “Pinku”. Na pitanje voditelja zbog čega je sve do sada ćutala o nasilju, Sandra je na ivici suza odgovorila: “Ja sam se plašila, pričao mi je da je vrlo moćan, da ima veze svuda. Iz straha nisam smela da ga prijavim”. Pogledajte gostovanje.
Podsetimo, Obradović je prošle nedelje saopštila da ju je tukao sve vreme njihove veze, a i nedavno, kada joj je uzeo dete. „Popila sam dve čaše crvenog vina i ne isključujem mogućnost da mi je nešto možda čak i sipano u piće, nakon čega smo krenuli u moj stan. Već u autu je krenuo da me udara, čupa za kosu i naziva alkoholičarkom i nesposobnom majkom, govoreći mi: ‘sada si gotova, uzeću ti dete’. Njegovo privatno obezbeđenje je napravilo snimke ispred zgrade koje je pustio u medije, ali agonija se nastavila u mom stanu i nakon snimaka koje ste imali prilike da vidite.“ „Policija i Hitna pomoć su tog dana dosli, a situacija je nastavila da se razvija ispred moje zgrade. Nisu uzeli moju izjavu, niti su došli u stan da naprave zapisnik o izlomljenim stvarima, vec su sve vreme bili na svojim privatnim telefonima, a sa njim su komunicirali na vrlo drugarskoj osnovi. S obzirom na to da je Hitna pomoć utvrdila da moram da idem u Urgentni centar zbog vidljivih povreda, a da ću nakon toga sa izveštajima lekara ići da dam izjavu u SUP Novi Beograd, odjednom nam saopštavaju da je telefonskim putem socijalna služba odredila da dete predamo ocu, jer sam ja pod dejstvom alkohola i da ću dete moći da uzmem već sutra. Nakon Urgentnog centra nisam bila odvedena da dam izjavu, već su me odvezli u pritvor Surčin, gde sam provela 12 sati bez ikakvog objašnjenja i izveštaja, zbog čega sam odvedena tamo,“ kaže ona.

POSLEDNJE VESTI