Search
Close this search box.

Jezive poruke: Sandra Obradović objavila prepisku sa bivšim suprugom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sandra Obradović, kojoj je Centar za socijalni rad privremeno oduzeo maloletnog sina Andreja i dodelilo njegovom ocu, objavila je na Instagram prepisku sa bivšim partnerom Vladimirom Babićem, koja nimalo nije prijatna.

Naime, manekenka ne želi da sakrije od javnosti uvrede koje navodno dobija od oca njenog deteta, a najviše ju je pogodilo što ju je nazvao prostitutkom.

“Gospodin nam ne da mira”, napisala je Sandra uz poruke, gde je objavila javno i broj telefona.

Podsetimo, Sandra Obradović u javnosti je navela da ju je partner Vladimir Babić pretukao i nasilno uzeo dete, te da je zbog “prestrašnih povreda” nalazila juče u Urgentnom centru. Kako je tada portal Nova,rs objavio, nije bilo elemenata krivičnog dela nasilja u porodici, pa samim tim, manekenka je lažno optužila nevenčanog supruga. Pored toga, protiv nje će biti podneta perkršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

“Policija je nakon intervencije zbog sukoba supružnika Sandre Obradović i Vladimira Babića ustanovila da nema elemenata krivičnog dela i krivičnog dela nasilja u porodici i u konsultaciji sa dežurnim tužiocem je napisana prekršajna prijava protiv Sandre Obradović zbog remećenja javnog reda i mira. Sandra je bila u alkoholisanom stanju”, rekao je izvor iz Tužilaštva za Nova.rs.

POSLEDNJE VESTI