Search
Close this search box.

Neven: Čeda Jovanović je jako privlačan!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pored Ave Karabatić jedan od najkontroverzniji učesnika Survivora je Neven Ciganović. Mediji su od početka emitovanja serijala tvrdili da mu se dopao Marko Karadžić, ali ekscentrični Hrvat poručuje da mu je privlačniji lider LDP-a Čedomir Jovanović.

„Marko Karadžić je kul dečko, super smo se slagali na Kostariki. Priča da mi se on sviđa pokrenuta je u vašoj zemlji verovatno zbog predizborne kampanje. Zato sam se više zainteresovao za srpske političare i ipak mi je mnogo privlačniji neko drugi iz LDP-a. To je Čeda Jovanović, koji je vrlo markantan muškarac“, kaže Ciganović.

Da li te je neko posebno privukao u Kostariki?

Tamo nisam otišao da stičem nove prijatelje i započinjem romanse. Zbog tableta protiv malarije koje smo stalno pili niko nije ni imao seksualnu želju.

Zbog čega ne želiš da otkriješ seksualno opredeljenje?

Mislim da nema potrebe za tim dokle god mogu da se zezam na taj način. Volim da dovodim muškarce i žene u nezgodan položaj. Volim da provociram na račun svega što je vezano za pederluk i ima insinuacije na seks.

Od svih učesnika Survivora za tebe kažu da si rekorder po broju plastičnih operacija. Šta si sve radio na sebi?

Ne može tu da se govori o rekordu, jer nisam mnogo toga ispravljao. Radio sam jagodice, nos i usta, koja sam potom vratio u prvobitno stanje. Sada mogu da kažem da sam u potpunosti zadovoljan svojim izgledom.

Izvor: Pressonline.rs

POSLEDNJE VESTI