in

Neverovatan uspeh Milana Stankovića: Milion pregleda novog singla za 24 sata!


Milan Stanković juče je objavio svoj novi singl Brane mi te koji je za samo 24 sata postigao neverovatan uspeh i pregledan je milion puta na sajtu YouTube.

Mladi pop superstar novom pesmom nastavio je niz uspešnih singlova nakon Kriptona i Transa koji su takođe u neverovatno kratkom roku osvojili ceo region i koji su bili pozicionirani na prva tri mesta digitalnih platformi u celom regionu.

Ono što je interesantno za pesmu Brane mi te je da je Nataša Bekvalac juče na svom Instagramu nalogu objavila da je posvećena upravo njoj, što je Stanković i potvrdio.

“Japan me je oduvek fascinirao, a Tokio posebno. Otišao sam tamo na poziv vođe japanskog fan kluba, koji postoji još od 2010. godine, tačnije od Evrovizije. Otišao sam sa svojom opremom i konceptom da uradimo Tokio trilogiju, a prvi deo je pesma “Trans”. Spremne su još dve pesme kojim ćemo zaokružiti priču, a želeo sam da napravim nešto što evidentno niko nije radio na ovim prostorima. Dobili smo povratne reakcije da smo uradili pravi posao,” izjavio je on nakon što je objavljena prva pesma.

Ukoliko već niste, poslušajte singl koji preti da bude Milanov najveći hit u poslednjih nekoliko godina.