Search
Close this search box.

Neverovatna transformacija prvog supermodela: Od prelepe tinejdžerke do bakice uništene botoksom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jedna od brojnih naslovnih strana nekadašnjeg supermodela (foto: Pinterest)

Tokom godina Janice Dickinson je imala desetine plastičnih operacija, ali kada se pogledaju fotografije sa samog početka njene karijere, ona izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Šezdesetogodišnjakinja se vinula u zvezde uspešnom manekenskom karijerom i često je nazivaju i prvim svetskim super modelom. Vremenom je intenzivnim korišćenjem botoksa i plastičnim operacijama na svom telu želela da zaustavi starenje, ali joj to nikako nije pošlo za rukom, pa danas izgleda kao potpuno druga osoba u odnosu na fotografije sa početka karijere.

Fotografije mlade Jenice na kojima izgleda prelepo bez šminke (foto: Pinterest)

Na fotografiji koja je jedna od njenih prvih naslovnih strana, vidimo maldu Janice sa besprekornim tenom, punim usnama i prelepim licem bez mnogo šminke, a jedino što je od tada ostalo isto je njena tamna kosa.

Danas je nekadašnja manekenka doslovno uništena od brojnih operacija i injekcija botoksa (foto: AKM-GSI)

Danas je poznata uglavnom po svojim ispadima u javnosti i zlobnim komentarima o kolegenicama. Pojavila se u uloži žirija u Američkog Top Modela, gde je stilu Simona Cowella uglavnom vređala mlade devojke dok nije otpuštena. Nakon toga se oprobala u brojnim rijalitiji programima, i išla do te mere u krajnost da je u jednoj emisiji snimila operaciju podizanja svojih opuštenih grudi, a trenutno se nalazi u engleskom VIP Velikom bratu. Tamo je juče doživela i jednu veliku neprijatnost. Od posledica ujeda insekta imala je alergijsku reakciju i uživo na televiziji, u ispovedaonici je dobila napad. Nakon toga joj je pružena lekarska pomoć i odvezena je u bolnicu.

Snimak njene alergijske rekacije pogledajte ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=Bd9cO2U9YBk

POSLEDNJE VESTI