in

Nicki Minaj sa mamom prošetala Nedeljom mode


Nicki Minaj rešila je da zaboravi na sukob sa Cardi B, o kome i dalje priča javnost, pa je tako juče revije na Nedelji mode u Njujorku gledala u društvu mame Carol Maraj.

Dve dame uslikane su neposredno pred reviju prolećne kolekcije Oscara de la Rente, a posebno je interesantna činjenica da su imale identične frizure.

Reperka je nosila izrezanu crnu haljinu koju je dizajnirao de la Renta, sa roze i crvenim blokovima i tekstom, iz njegove ovogodišnje kolekcije, dok je njena mama odabrala odevni predmet iz jesenje kolekcije u boji kadife.

Obe su ponele platinasto plavu frizuru i mokre lokne, a Minajova se sličnošću sa mamom pohvalila i na Instagramu.

Ovo je Nickino prvo pojavljivanje u javnosti, otkako ju je Cardi B napala proteklog vikenda na Nedelji mode. Koleginica ju je gađala štiklom, navodno zbog Nickinih napada na njeno dete, što je Minajova demantovala u svojoj radijskoj emisiji.

“Ne mogu da opišem koliko je sve delovalo ponižavajuće… i napomenula bih da nikada ne bih govorila o nečijem detetu i tužno je što neko pokušava da mi to nakači,” rekla je Nicki, osvrnuvši se na optužbe.

Nicki je nastavila da se pravda, objasnivši da nikada ne bi držala lekcije nekome o vaspitanju deteta, niti govorila o tuđem detetu. “To su klovnovska posla, a ja nisam klovn,” kaže Nicki.