Nije samo Brena stipsa: Evo koji estradnjaci dele novac, a ko je škrtica

Urbana legenda je da je Lepa Brena stipsa, te da za nju kažu da ima zmiju u džepu. Razlog za to je što pevačica vrlo pažljivo raspolaže novcem i zbog toga je nazivaju škrticom. Kažu da je nedavno porodicu povela na odmor na Maldive, ali da je svako platio svoj deo. Pripisuju joj i to da je večeru platila petsto evra, a ostavila samo pola evra bakšiša.

Takođe, jedna devojka svedoči i da je bila u frizerskom salonu i očima gledala kako je pevačica uzela kusur sve do poslednjeg dinara.

Lepa Brena nije jedina škrtica sa estrade, u tu kategoriju spada, ako je suditi po rečima Lepog Miće, i Miloš Bojanić.

„Bio sam sa prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek posle nekoliko sati, dok smo mi sedeli s njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: „Sad će sigurno da donese svežu ribu, pršutu, sir…“ A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sećam se njegove rečenice tada: „Nema ništa bolje od kašike!“,“ kazao je pevač.

Lepi Mića je u Zadruzi isprozivao i još neke kolege da im je teško dinar iz džepa izvući, među njima su Mitar Mirić i Šako Polumenta.

S druge strane, najveći od svi džekova bio je Džej Ramadanovski, ne postoji niko na estradi ko će vam reći drugačije. Među onima koji dele i šakom i kapom su i Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša.

Dok je Ražnatovićeva kolegama ustupa muzički studio bez dinara nadoknade, Karleuša skupocenu garderobu deli spremačicama, a prijatelje i njihovu decu obasipa skupocenim poklonima.

Jedno je sigurno, svi nabrojani pevači su uradili bezbroj humanitarnih koncerata i donirali novac bolesnoj deci.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI